Post by geynelhealthcomca on Mar 7, 2022 3:54:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Grimoires: Stolen Kingdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Lost Grimoires: Stolen Kingdom 2022 version ▞▞▞
Geri galvosūkiai.
Geras žemėlapis ir grafika. Nuspėjamas siužetas. HO yra renkamų dalykų ir standartinių HO derinys. Foninis triukšmas / efektai yra tokie nepaprastai stiprūs ir erzinantys, kad galiausiai grojau be garso. Trumpesnis žaidimas ir be papildomo žaidimo. Kolekcionavimo piktograma.
Labai trumpas. Nėra papildomo žaidimo. Gaila, nes man tai patiko!
Bryan mangun ne mangun
Nuostabu!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom 冒險 aty
Mėgstu šiuos žaidimus..
Patiko, bet reikia poros įdomių posūkių.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom 冒險 ltl
Nuspėjamas ir ne toks geras kaip kiti naujausi! Taip pat vėl jokio papildomo žaidimo... išdarinėtas davė 3 žvaigždutes tik už grafiką
Tikrai gera siužetinė linija, puikūs galvosūkiai ir laukiu daugiau tokių
Šio žaidimo siužetas ir grafika, kurių mes tikėjomės iš šio DEV. Tačiau žaidimo trukmė yra minimali, palyginti su kitais Artifex Mundi žaidimais, beveik nėra HOG ar mini žaidimų ir nėra papildomo skyriaus. Jaučiu, kad jie daug atsisako, kad skubėtų gaminti šį gaminį, kad jis pateiktų jį į rinką. Nors Artifex Mundi vis dar yra mano mėgstamiausias DEV, šis žaidimas mane šiek tiek nuvylė ir džiaugiuosi, kad įsigijau jį išpardavimas.
Žaidžiu tik trumpą laiką. Bet kol kas viskas gerai. Pažiūrėsime, ar jis vertas 5 žvaigždučių, kai nusipirksiu.
Įdomus
Norėčiau, kad būtų papildomas skyrius.
Visai stulbinančiai!
Man patinka siužetinė linija, alcheminis prisilietimas paskatino mane nusipirkti pilną versiją. Tikrai geras posūkis. Sąveika ir „filmo“ dalys galėjo būti geriau parašytos, atsižvelgiant į unikalų ir linksmą siužetą. Labai mėgaujuosi!
Man patinka visi Artifex Mundi žaidimai ir žaidžiu kiekvieną, ką tik galiu. Tai puiki grafika, bet skiriu tik tris žvaigždutes, nes buvo per lengva ir per trumpa. Tikimės, kad jie tai pataisys tęsinyje.
Neblogai. Patiko siužetinė linija, bet žaidimo laikas buvo labai trumpas. Baigta per 2 val. Nėra papildomo žaidimo... negerai.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Super Dungeon Bros Mega Bundle Pack Lock's Quest Kromaia Ω River City Melee: Battle Royal Special.
Žaidimas man labai patiko. Puiki grafika, greitas kelionių žemėlapis, HOG's ir mini žaidimai buvo ne tokie sunkūs ir geras siužetas. Vienintelė priežastis, kodėl neįvertinau jo 5, yra tai, kad nėra papildomo žaidimo. Nagi, vaikinai, žinote, kad mums VISIEMS patinka papildomi žaidimai!!! Nors apskritai man patiko.
Neatsisiųskite šio žaidimo begger
STOLEN [9 prekės]: kaina nuo 0.97 € iš 16 pard. 2021 | Kainos.lt
Mėgaukitės šiuo žaidimu be galo. Tęsk gerą darbą
Gana kietas!
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Pakikipagsapalaran jfi
Geriausi „LOST“ kainų pasiūlymai, akcijos. ... Lost Grimoires: Stolen Kingdom Steam Key GLOBAL ... Sword Art Online: Lost Song Steam Key GLOBAL.
Žaidžiau daug šio kūrėjo žaidimų ir šis buvo labai trumpas – visai nevertas savo kainos. Aš taip pat maniau, kad tai bus kaip Queens Quest alchemijos tema, bet iš tikrųjų jūs negalite patys maišyti mikstūrų, todėl tai buvo nusivylimas. Grafika taip pat prasidėjo labai įdomiai. Man labai patiko pasakos/kaimo tematika. Tačiau vos sumokėjus grįžta į tą gotikinę temą, kurią kūrėjai naudoja nuolat... Mano nuomone, šiek tiek klaidinanti. Nesidžiaugiu, kad išleidau 3,99:(
Negaliu atšaukti savo prenumeratos dėl pinigų
Reikėjo ilgiau
Patinka, todėl privalai pagaminti daugiau.👍👎
Knight Age Macəra pgl
Puikiai tinka vakaro pramogoms. Nesu tikras, ar paskutinis galvosūkis buvo žaidimo ar telefono gedimas, bet negalėjau pasirinkti nė vieno elemento. Pagaliau turėjau praleisti.
Gerai, bet demo gana trumpas.
lošime, lošdamas ir atlikdamas statymus vadovaujasi Reglamentu, ... funkcijų karalystė“ („Gary the gorilla's feature kingdom“) yra papildomo.
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Pustolovske igre ftns
Nemokama dalis buvo įdomi, bet 7 USD (5 USD su prenumerata) yra krūva pinigų žaidimui, į kurį aš neinvestavau. Galbūt trečdalis ar net pusė žaidimo būtų nemokami. kaip žmonės žino, ar jiems iš tikrųjų pakankamai rūpi, kad išleistų tokius pinigus programai. Priešingai, galite sumažinti kainą.
Lost Grimoires: Das Gestohlene Königreich Abenteuer ozv
reglamentas - Lošimų priežiūros tarnyba
Aš tai mėgaujuosi
Meilė myli šiuos žaidimus, kodėl tokie brangūs?
nuostabi grafika
Labai blogas žaidimas
Sunkus, bet geras
Per mažai pinigų, ypač be papildomo žaidimo 😓
Norėčiau, kad būtų papildomas skyrius.
Nekantrauju baigti šį žaidimą. Ačiū
Žaidimas man labai patiko, negalėjau jo apleisti