Post by geynelhealthcomca on Mar 7, 2022 3:35:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni ključi ▞▞▞
▞▞▞ Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game 2022 version ▞▞▞
Sovražim ga😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬
Zabavno, a zadnja posodobitev je izbrisala ves moj napredek in me začela od začetka
Vau, včasih mi je bila všeč ta igra, vendar je ta zadnja posodobitev smeti. Pravzaprav je znižal grafiko zbirateljskih krogel in se popolnoma znebil padcev katalizatorja v skrinjah samo zato, da bi poskušal pridobiti več denarja od igralcev. Popolnoma so spremenili igro iz sproščujočega zapravljanja časa v samo še enega grabeža denarja. Zagotovo bom izbrisal, kakšna škoda.
Люблю этот жанр, plazmic отличный представитель жанра, я в восторге
Uživam v igri, vendar je izgubila dve zvezdici iz nekaj razlogov. Najprej, če se mi zdi, da polovico časa igram proti AI, ker večina, če ne vse celice, zagotovo ne delujejo tako, kot bi igralci. Drugič, pojavna okna na koncu vsake tekme, ki me prosijo, naj porabim denar, postajajo moteča. Nazadnje, omejeno število načinov igre me začenja dolgočasiti.
ZASANJE
Igra ribanja
Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game อาร์เคด thhk
Odlično, vendar popravite celice, kjer sta obe združeni, in dodajte nekaj gibov celici, kot da se resnično premika in ne zamrzne
V redu je, da je to samo sat ali te pojejo naslednje velike amebe, da postanejo večji od zadnjega tipa, vpletena je majhna strategija, vendar večinoma ubij ali bodi ubit
Sovražim to igro. Stalno izgubljam nivoje
Odlična igra in zasvojenost. Všeč mi je dejstvo, da lahko spreminjamo ime in celice, kot želimo. Všeč mi je igra
Lepo je imeti to aplikacijo, všeč mi je bila, zdaj pa mora ostati tam, res si želim to igro nazaj😢
Nemogoče je igrati, če imaš eno roko.
Igra je zelo, zelo, zelo moteča. Po vadnici igra sploh ni delovala in poskusil sem dvakrat. Veliko ljudi je to že povedalo, vendar se zdi, da razvijalci tega ne želijo popraviti. Če tega ne želite popraviti, preprosto izbrišite igro iz trgovine Play, ker samo zapravljate čas ljudi. Ne odgovarjajte na moj komentar, dokler ne odpravite te težave. Igra je odstranjena.
Resnično obožujem to igro, vendar bo naključno prenehala delovati. Nekajkrat sem moral odstraniti in namestiti...... Posodobitev.... ki ne deluje več... obtičalo na nalagalnem zaslonu.... to je zanič.
Super
odlična igra, zavzema, zelo hitro leti z nejo
Všeč mi je! Vzpon po vrstah. Čez nekaj tednov bom zahteval #1. Dodajte več vsebine!
Traffic Racer Perlumbaan foj
Fantastična igra kraljeva bitka. Oglasi so povsem neobvezni, vendar dajejo bonuse. Plačilo za zmago je minimalno. Lahko kupite nekaj prednosti, vendar nobena od njih ne prekinja igre in še vedno morate igrati in dvigniti nivo, preden je veliko teh prednosti sploh na voljo. Mislim, da me bo ta zabavala še kar nekaj časa!
Popolna igra, vendar potrebuje različne vrste načinov in nivojev
Zrušilo se Po čiščenju piškotkov in vsega tega se aplikacija še vedno ni naložila.
Veliko zabave
Edini moji očitki pri igranju te igre je, da ni 2v2v2v2v2v2 (ekipnih) tekem in ni sistema za klepetanje. Če dodate oba, skupaj s seznamom prijateljev s prejšnjim, bom dal 5 zvezdic. Kar zadeva sistemske težave, igra preveč porablja energijo iz vseh mojih naprav in kot taka ponavadi povzroči, da se naprava segreje pri kakršnem koli daljšem igranju.
V redu je
To oceno sem že enkrat zapustil, ni opravičila, da ni več. Precej dobra igra... Toda vaša zadnja posodobitev je zajebala igro, kjer je vse, kar kliknete, le modri kvadrat. Ne kupujem ničesar, če ne vidim, kaj dobim
Klasični p2w, stvari, okužene s prevaranti. Pri tem se ne moremo veliko veseliti. 2* samo zato, ker ni vsiljenih oglasov!
Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game આર્કેડ yav
Soočanje z ničemer razen z boti je precej dolgočasno
Zabavno in preprosto.
Ta igra je brez povezave. Igranje z boti ... Zelo smešno
To je odlična in zabavna igra.Všeč so mi posebni dogodki, vendar mislim, da bi morali vsaj malo skrajšati čas, potreben za odpiranje skrinj. Dodajanje dodatnih ojačitev bi bilo super in morda tudi nekaj novih preoblekov, če lahko. Ker ste to prebrali, bi rad podal resničen pregled
Zabavno in enostavno
Čudovito
Igra je zabavna battle royal in razvijalec se je hitro odzval na mojo prejšnjo pritožbo
N😡
Pravkar sem začel in je neverjetno
Mora biti sposoben preklopiti strani krmilne palice.. nekateri od nas so desničarji
Precej zabavna igra. Boti so precej očitni, saj porabijo vsako moč, ko jo dobijo. Zaradi tega so nekako očitne tudi na začetku, kjer lahko vidite, da nekateri dobijo okrepitve, za katere bi običajno morali porabiti točke. Bolj očitna goljufanja, ki jo imajo boti, je ta, da če vas preganjajo in se razcepite, da bi šli hitreje, se razcepijo točno v trenutku, ko to storite vi (ni mogoče, da bi resnična oseba to storila tako hitro). Obstajajo strategije za ravnanje s tem. Mislim, da boti potrebujejo vso pomoč, ki jo dobijo.
Ne morem priti, zato sem dal 5 zvezdic, ker sem žalosten
Zelo zasvoji igra. Uživam v tem, kako odprto je pri uporabi različnih taktik in strategij za zmago. Sprva sem imel svoje dvome. Ampak zdaj, ko igram že en teden, mi je všeč. Edino vprašanje je, zakaj se zdi, da je omejitev trofej 55.999? Ni spodbude za nadaljevanje igranja, če obstaja omejitev. Delam na poti navzgor in zagotovo bi se rad dvignil nad "Tipps", če bi lahko.
Zabavni ubijalec časa
Super zabavna igra! Sprva sem bil obseden s tem, zdaj pa imava zdrav odnos. Boljša je od drugih io iger, ker ima časovno omejitev in krajši prostor, da so tekme kratke in zanimive.Prav tako ne povzroča besa, ko umreš. Samo "Aw dang - naslednja tekma!!" Prav tako ni merilnika življenj, saj imate 5 življenj in morate počakati, da se napolnijo? Nič od tega. Samo to si zasluži 5 zvezdic! Ni mi žal, da sem jim dal svoj denar. Tudi če neham igrati.
igra je obtičala na dnevnem bonus zaslonu 4. dan