Post by geynelhealthcomca on Mar 7, 2022 3:29:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light-It Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light-It Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене токене ▞▞▞
▞▞▞ Light-It Up 2022 version ▞▞▞
У овој игрици Сан изасла 100 пута јел Сам се изнервила али онда сам усла и пресла Левел игрица није нешто
Супес игра од мене добијас 5 звездице
Супер зависност и супер лака за контролу! Одличан у убијању времена. Једини пад је 156 лвл, лол, не могу да га победим. Увек постоји блок или два која се не увлаче и не можете скочити на њих чинећи лвл немогућим. [Уреди: Хвала вам што сте били супер брзи да поправите грешку! ] Ово је далеко најбољи убица времена. Ревидирано да не звучи као... па знате: 271 лвл је захтевао да користим појачање да бих прошао. Доле десно, горња оштра лопта није била погодна. Молимо поправите за будуће играче. Хвала
Игра је солидна, огласи су помало смешни. Добијате оглас скоро на сваком другом нивоу. Има фер цену да се отарасите огласа за 1,99 долара. било би 5 од не за огласе
Игра је добра. Али положај огласа на екрану покушаја је тако неугодно постављен. Морао сам деинсталирати након 3-4 пута кликнуо је оглас на ретринском екрану невољно ..
Изузетно занимљива
Прилично добро, али ми се баш и не свиђа што не можете да прескочите када умрете, али генерално добра игра П.С реклама је такође била добра
Игра је екстра
Light-It Up Arkaadmängud avj
Искуство је било неподношљиво.Нисам могао да напустим глупу игру због чисте количине додавања да вам Девс баца у лице. Веће оцене су од људи који плаћају без огласа. Нема музике, досадно, огласе.
Aprende inglés rápidamente Utbildning shw
Свиђа ми се игра и почео сам, али проблем је у томе што има ПРЕВИШЕ ДОДАТАКА, и то је тако досадно. Стално се појављује и само мрзим!😡Такође прсти када ти говоре како да тапкаш, не смета ти то на првом нивоу, али када се настави и даље иде ми на живце! Али осим тога, свиђа ми се игра и графика и боје да су тако задовољавајуће!🤩 И да, али само ћу јој дати 3 звездице јер нисам сигуран да је то једна од мојих омиљених игара које сам инсталирао📲
Light-It Up Arcade ijwa
Волим ову игру. Имао сам га на старом иПхоне-у и одлучио да поново преузмем. Веома је забавно и такође прилично лепо и опуштајуће.То је прилично забавна игра и нема осећаја да се понавља, а контроле су једноставне
Ова игра је сјајна! Боје и звуци вас чине срећним, а механика је супер забавна и занимљива. Мој једини проблем је што огласи могу бити помало досадни, али разумем зашто су ту
Слатка игра, али је препуна огласа. Банер оглас у сваком тренутку. 30 СЕЦ огласа након сваког 2-3 покушаја. Не вреди гњаваже.
Уживао сам у овој игрици!Не могу то рећи за већину игара овде. Пробао сам друге игре и на крају су ми досадиле већина и онда сам их деинсталирао. Једна ствар коју треба имати на уму је да нема пуно нивоа и да је оне који су већ у игри лако завршити након што прођете криву учења (која не траје толико дуго или уопште нема времена). Надам се да ће ускоро бити пуштено још више =) Сјајан посао!
Волим ову игру јер само искључите свој ВиФи и онда немате рекламе и свиђа ми се без реклама и једноставно је веома забавна, требало би да добијете ово 100%
За сада је у реду
Мислим да су контроле добре, али када треба да скочите у други облик, само скочите право горе, што може бити фрустрирајуће. Звучни ефекти и боје су заиста мирни и скоро умирујући.
Искрено, једна од најбољих цхилл оут игрица у продавници.Доста нивоа, прелеп дизајн, тамни дизајн (добро за играње ноћу), нема временског притиска, заправо нема притиска уопште, само идете својим темпом. Једина ствар на коју могу да се пожалим су рекламе које вам заиста падају на лице, али су подношљиве.
Па, ова игра је БИЛА добра на почетку, али када сам почео да повећавам нивое, појавило се више реклама, више не могу чак ни да уживам у игрици окретања*.... Да немате толико реклама, дао бих оцену од 5 звездица
Преузео сам игру престао сам пре неког времена и мислио сам да је то одлична игра! Нивои су били изазовни, али не и тешки, и волела сам различите опције коже! Али онда ми телефон умире. па сам отишао да га прикључим преко ноћи. Ујутро сам отишао да играм и сав мој напредак је ресетован. 125 нивоа које сам урадио је нестало и сви моји скинови су нестали. Мислим да је ово прилично добра игра, али ово искуство ми ју је заиста уништило.
Избрисао сам га после другог нивоа због реклама. 1/10 за лепу естетику.
Дајем јој 3 звездице јер сам играо ову игру пре него што се променила и било је толико реклама. Тада ми се допало, али сада не. Свидела ми се стара верзија без појачања и огласа. Бтв да бисте се решили реклама само искључите. Режим рада у авиону.
Играо сам ово када пада киша јер нема шта да се ради и толико је забавно да не знам зашто би требало да га преузмете и пробате!👍👍👍
рекламе сваки ниво или два, већину свог кратког времена играња сам провео гледајући рекламе. играње је било занимљиво, али због учесталости реклама врло брзо губи интересовање
Ова игра је некада била одлична са мојом једином замерком што се понавља, тако да у тренутку када сам је деинсталирао, вратио сам се на њу скоро годину дана касније и ова игра је отишла низбрдо, претворила се у хватање новца као и свака друга мобилна игра и чак и има премију која је направљена да циља само на децу, ниједна одрасла особа неће рећи „хммм, да, купићу премиум за ову мобилну игрицу за ___ износ новца по _____“, тако да ће само деца која дођу тамо добити телефоне родитеља оно, које је сумануто сеновито.
Ова игра је веома забавна, 1 једва да има реклама, а 2 можете да изаберете свој ниво тежине! Дефинитивно бих препоручио ову игру за љубитеље стицкмана попут мене.
Волим ову игру. Ослобађа мој стрес. Искрено, наљутила сам се на мужа када га је деинсталирао. Сада га поново инсталирам. Заиста је забавно играти, па му дајем 5 звездица. Играћу цео дан 😉
Лигхт Ит Уп је изузетно естетски пријатан и задовољавајући за игру, а такође ми даје осећај допамина јер је фигурица од штапића дивна. Али, огласи узрокују заостајање, а ја не играм игру онолико колико желим. Иако је ово велики неуспех, и даље је прилично забавна игра. Није добар Мојанг, али има бар неке ствари за то, за разлику од игара које производи Воодоо или Плаигендари.
каквих све глуппсти надјеш... ово није лоше
Добра игра, помаже да се прође време, али додаје искакање ниоткуда. Разумем да тако одржавате игру, али они су превише насилни.
За мини огласе
Игра сада има превише реклама, искачућих прозора, досадних пакета за појачавање, ВИП-а итд. Некада је била одличан трошак времена. Игра је и даље добра, али сада је упола боља јер су друга половина рекламе и искачући прозори
Игра је одлична и игра је заиста забавна. Има превише реклама и превише их воли и дао бих 5 звездица да нема толико огласа.
то је прилично добро заокружена игра, такође нема гомилу реклама. То може бити мали изазов, добар за децу, посебно ако нису тако добра колико би требало да буду или само уче да се играју на телефону. Забавно играм само (😎😁 👋😊😎) да губим време чекајући у канцеларији доктора или супружника у САТАН Хоусе А.К.А Валмарт центру за супер пљачке. будите сигурни и останите отмени људи.
Ова игра је добра и све осим количине реклама је СМЕШНО. Сваки пут кад умрем, добијем оглас којег се не могу отарасити, чак и понекад усред игре. Када притиснем к, каже да ћете изгубити награду! КАКВА НАГРАДА? тако да само чекам када се заврши, а на крају још увек не добијем ништа. Једина добра ствар у овој игри је то што глатко помера ваш лик. То је то.
Идеја за игру је добра, али то је једна велика реклама. Један ниво, једна реклама. Чекајте нешто јер први огласи. Озбиљно?
Добра игра генерално, али у једном тренутку неколико дана након што је почела да се гаси сваких двадесет секунди
Да ли сте се толико забавили како бисте могли да играте само 3 лвлс, али морате да гледате 4 рекламе? Игра је у реду, али не вреди да се бави тим огласима.игра је забавна и разумем да су огласи начин на који зарађујете новац, али сваки ниво захтева премало времена да би имао оглас после сваке друге игре
Напомена за програмере Пре свега, ова игра је одлична. Много ми се свиђа, али само мислим да би требало да уклоните бар захтев за звездицу да бисте откључали нивое као играчу. Тешко ми је да откључам ове нивое и већ ми је досадно играње претходних нивоа да би звезде решиле овај проблем и ја ћу поново почети да играм игру
То је заиста забавна игра, али има огласе замрзнуте и не можете да кликнете на њега, тако да морате да затворите апликацију и поново га отворите.
Лако је, а има превише додатака. као да сам био глуп са прстима и умро па пуф додај, па после сваког нивоа постоји реклама и играш као један играч, не постоји опција за коју знам.
Ова игра је на почетку изгледала забавно, али рекламе су велики проблем. Ако умрете, можете изабрати да гледате рекламу, али ако тајмер истекне, она ће ипак пустити оглас. Након што се оглас заврши и завршите ниво, приказује се ДРУГИ оглас. Све у свему, ова игра је губитак времена и не би требало да је инсталирате.
пут пут пут пут пут до многих огласа. добра игра иначе, али на много огласа.
Брате реклама је превише. ова игра би била толико зависна да нема оволиких реклама. То је следећа симпатија слаткиша коју би једног дана желела да поново инсталира и види да су рекламе нестале
То је стварно добра игра, али рекламе је уништавају. Стално вам приморава рекламе изнова и изнова. Постоји КОНСТАНТНИ банер оглас на дну екрана, (чак и ван мреже) и само вас тера да пожелите да играте нешто друго. Не плаћам 3 или 4 долара СЕДМИЧНО да се отарасим реклама. Највише за мене је паушална накнада од 1,99. Можда и више ако је игра добра. (Као овај), али нема претплата које су по НЕДЕЉИ.